perjantai 15. heinäkuuta 2016

KOLMAS KERTA TODEN SANOO!

Heippa vaan!

Täällä ollaan taas, vanhan blogin puolella. Jälleen kerran aloitetaan taas puhtaalta pöydältä, mutta silti tutun osoitteen alta kirjottelmaan. Hinku takaisin blogin pariin on ollu suuri, mutta viimeinen vuosi oli TODELLA hektinen ja raskas, joten aikaa eikä voimia blogille enää ollut. Lupasin kuitenkin jossain kohtaa palata tämän rakkaan harrastuksen pariin ja nyt kesälomalla sain rauhassa muokkailla ulkoasua ja mietiskellä muutenkin tarkemmin koko hommaa. On tää vaan niin miun juttu!


En oikeen tarkkaan muista mihin viimeisen blogini kanssa jäin tai milloin sen lopetin, mutta voisin tässä vähän kerrata, että mitä kaikkea ollaa viimeisen vuoden sisällä puuhailtu. Viime heinäkuusta joulukuuhun Henkkahan oli suorittamassa asevelvollisuutta, joten isiä ei paljoa kotoa näkynyt. Jessica reagoi siihen tosi vahvasti ja erossa olo isästä sekä päivisin äidistä oli tietenkin ihan liikaa 3-vuotiaalle. Välillä tyttö saattoi purskahtaa vaan itkuun ja tulla halaamaan ja kertoa, että on ikävä isää. Onneksi aika meni kuitenkin todella nopeasti ja pian päästiin olemaan kaikki kolme yhdessä kotona.

Vuosi 2016 alkoikin meillä sitten sairastelukierteellä. Jessicalla oli viiden kuukauden sisällä kuusi korvatulehdusta, joten vietettiin sairaslomaviikkoja paljon kotosalla. Kaikkia harmitti koko tilanne, mutta kuudennen tulehduksen jälkeen saatiin lähete korvalääkäriin ja selvisi, että tytöllä on liimakorva. Tämä aiheutti kaikki ne tulehdukset ja myös sen ettei Jessica kuule kunnolla. Syksyllä ollaanki  menossa kitarisaleikkaukseen ja putketkin laitetaan korviin varmuuden vuoksi. Huh, sitten on tämäkin ohitse! Kirjotan jossain vaiheessa tästä tarkemmin ja varsinkin julkisesta terveydenhuollosta, josta miulla on pelkästään positiivista sanottavaa!:)

Hyvin väsyttävä vuosi (meille kaikille) saatiin päätökseen kun kesäloma alkoi juhannuksena. Sitä päivää odotettiin kuin kuuta nousevaa, koska tiedettiin ettei tarvitse stressata yhtään mistään ja minnekkään ei ole kiire. Henkan ei myöskään tarvitse treenata mihinkään tiettyyn aikaan, joten ollaan tehty yhdessä kaikkea kivaa! Tämä on semmosta luksusta mitä meillä ei ole ollut puoleentoista vuoteen, joten todellakin ollaan otettu kaikki tästä irti. Nyt lomaa on jäljellä vielä parisen viikkoa ja sen jälkeen koittaa vasta paluu arkeen.



Itselläni on siinä mielessä vähän jännitävä tilanne meneillään, että ennen lomaa  irtisanouduin työpaikastani, koska meillä oli tosiaan tarkoitus muuttaa Lappeenrannasta pois. Suunnitelmat kuitenkin hieman muuttuivat ja ainakin seuraava vuosi ollaan vielä täällä. Uusi työpaikka on siis etsinnässä ja nyt tarkoituksena onkin se, että en tee enää yhtä paljon töitä kuin aikaisemmin vaan keskityn enemmän Jessicaan ja siihen, ettei tytön tarvitsisi olla pitkiä päiviä päiväkodissa.


Tällästä siis meneillään täällä meillä! Aika pikakelauksella tuli kirjoitettua, joten jos jotain kysymyksiä heräsi tai haluutte vaikka postaustoiveita kertoa niin kommenttiboksiin vaan viestiä. Somea käytän myös tosi ahkerasti, joten sitä kautta kannattaapi myös seurailla jos haluaa ihan realiajassa nähdä mitä tässä lomalla puuhaillaan. Palaillaan taas pian!:)

-Janina 

45 kommenttia:

  1. Oli illan pelastus huomata sinun kirjoittaneen taas! Teillä kuulostaa olleen touhua ja onneksi löytyi syy Jessican sairasteluun! :) kiva kun palasit ja hyvää loppulomaa teille :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että nää miun kirjottelut kiinnostaa!:) Kivaa kesää sinne siulle myös<3

      Poista
  2. Todella kiva, että palasit takaisin blogin pariin!! :) -Matilda

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa päästä taas lukemaan siun tekstejä ❤️

    VastaaPoista
  4. ihanaa että bloggaat taas! sun blogi on niin paras ja tekstejä oikeen jo ikävä :)) jotenki vaikutatte vaan niin suloiselta perheeltä blogin ja snäpin mukaan! ihanaa kesälomaa teille<3

    VastaaPoista
  5. Ihanaa päästä taas lukemaan sun blogia, oon niin kaivannut ja Snapchatissa koittanu seurailla kuulumisia. Jännä miten iloiseksi voi blogi ihmisen saada!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin jotenkin siinä ajatuksessa ettei kukaan jaksa enää blogeja lukea kun tuo tubettaminen on niin iso juttu nyt Suomessa, mutta oikeesti ihana kuulla, että tota kiinnostusta löytyy vielä ihan perinteisille blogiteksteille. Nautin kirjotttelusta niin paljon!:)

      Poista
  6. Ihanaa et aloitit taas täällä blogin puolella! <3 muualla olen kyllä seuraillut mut kokoajan odotellut tämän blogin avaamista! :)

    VastaaPoista
  7. Voi tätä on odotettu!! Kiva että päätit tulla takaisin :)

    VastaaPoista
  8. Jee! Sun juttuja on kiva lukee! :) ilmeisesti moni muukin on samaa mieltä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha katoin joo samaa!:D Saan kyllä siun snäpeistäki inspistä ku oon aina semmoi "NO MIE OON IHAN SAMAA MIELTÄ" ja sit mietin, et pakko kirjottaa tosta aiheesta haha :D Oot tyylii ainoo, joka sanoo ne asiat äänee mitä muut ajattelee;)

      Poista
  9. Jessss, tätä on nii ootettu. Ihana kun palasit kirjottelemaa!

    VastaaPoista
  10. Jesjes!! Lemppari blogi jatkuu taas!! 👍
    Ja täytyy nyt mainita, että itsellä oli myös liimakorva ja kärsin siitä montamonta vuotta. Putket laitettiin korviin vasta kesällä ennen yläastetta ja olin kärsinyt korvatulehduksista jo alle kouluikäisenä, eikä kukaan lääkäri/hoitaja osannut yhdistää tähän kyseiseen vaivaan.. Olenpa siis syönyt todella monet "turhat" antibiootit elämäni aikana, pelottaa oikein kuinka monta kertaa olen ns. turhaan niitä syönyt. Vasta yksityiselle mentyä selvisi heti, että kyseessä oli liimakorva.
    Tiedänpähän tulevaisuudessa, että jos omalla (tuleivaisuuden-) lapsella on korvatulehduksia, epäillä liimakorvaa itse.
    Oho tulipa pitkä teksti, tuntui vain siltä että halusin jakaa sen :)
    Mutta tosiaan oon tosi innoissani siitä että jatkoit bloggausta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Antibioottien syönti on muutenkin niin turhaa kun se ei tässä tapauksessa sitä vaivan aiheuttajaa poista. Kauheeta kuulla, että siulla menin noin pitkään ennen kuin se huomattiin:o Ootko ollu putkien laiton jälkeen enää ollenkaan kipee, esim ihan flunssassa vai häviskö kaikki tommoset "taudit" samalla?

      Jess ihana kuulla!:)<3

      Poista
    2. Kaikki hävis! Kertaakaan sen jälkeen ei korvatulehdusta ole ollut (ainakaan vielä - olen siis 18 nyt). Ja tosi harvoin olen muutenkaan kipeänä, ehkä kerran-pari vuodessa! 👍

      Poista
    3. Jes, huippua! Onneks ne hävis, olit kärsiny jo ihan tarpeeks noiden takia:/ Toivottavasti meillä sama juttu:)

      Poista
  11. Jess, mukavaa että pääsee taas lukemaan teidän elämästä blogissa, kerkesi tässä vajaa vuodessa (?) jo ikävä tulla! :D toivottavasti alkava vuosi tulee menemään edellistä rauhallisemmissa, tasaisemmissa ja vähemmän sairastelua sisältävissä merkeissä :)

    Loppuun heittäisin vielä postaus toiveen: olisi mielenkiintoista kuulla sinun ajatuksiasi tulevaisuuden suunnitelmista liittyen (korkeamman asteen) ammattiin valmentavan koulutuksen käymisee sekä itselle mieleiseen ammattiin/alaan, mitä tulevaisuudessa haluaisit tehdä. :)

    Mukavaa ja rauhaisaa kesän jatkoa teille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan täällä samaa!:)<3

      Uuu, joo tosta kirjotan mielelläni. Nyt kun suunnitelmatkin alkaa olemaan vähän selvempiä kuin ehkä vuosi sitten. Ihanaa kesää myös siulle<3!:)

      Poista
  12. Muistanko oikein että olet joskus haaveillut silikonirinnoista tissittömyyden takia? :D Pakko kommentoida instagram tiliäsi seuranneena, että turhaa kuvittelet olevasi tissitön tai sitten olet löytänyt niin hyvät phus upit jotka minäkin haluan!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Oikein muistat:D Pakko kyllä sanoo, että push upit on se juttu. Imetyksen ja kilojen pudotuksen johdosta suurinosa siitä rasvakudoksesta (?) tosiaan katos taivaan tuuliin, että jos haluaa olla "normaalin näköinen" niin on pakko käyttää kunnolla tukevia liivejä..:D

      Poista
  13. Kerro mullekki mistä löytyy hyvät, koska kärsin täysin samasta ongelmasta :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan melkein aina omat liivini cubukselta, mistään en oo vielä löytäny yhtä hyviä ja siellä ei kaikki oo mitään super-pushup -liivejä vaan ihan semmosia normaaleja, mitkä käy hyvin just tähän tilanteeseen haha:D

      Poista
    2. Juuri tämä, että kirjoitat niin aiheesta kuin aiheesta - aivan mahtavaa! :D

      Poista
  14. Hei siistiä päästä taas lukeen sun juttuja, tosi huippua et oot taas blogin parissa!!(: Hyvä syy alkaa taas lukeen blogeja ja saada taas inspiksiä sun ihanasta blogista. Sun blogia lukiessa innostuin tekee itekki blogin ja se onkin ollut nyt ihan hyödyllinen keino kirjotella kuulumisia ulkomailta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, että tommostakin hyötyä saat tästä!:) Linkkaa ihmeessä siun blogi niin käyn lukemassa!

      Poista
    2. Ehottomasti lemppariblogi tää sun blogis!(: Oon pitäny blogii lähinnä kuulumisten kertomiseen ulkomailta tuttaville, niin se voi olla hieman tylsä, mutta saa sitä toki käydä lukemassa osoitteesta maaranpaanairlanti.blogspot.com.

      Poista
  15. Jee, oot takas! Olin nii hamissani, ku se edellinen vaa katoski :( mut jes, oon mukana lukemas! ♡ welcome bäk!!,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se edellinen vähän kuivui kasaan:( Kiitos kiitos ja ihanaa kun jaksat taas kommentoida. Muistan hyvin siut edellisestäkin blogista, meillä oli niin samanlainen ajatusmaailma aina!:D

      Poista
    2. Hihii, kiva et muistat :) Joo, siks varmaa onki kiva lukee sun blogia, kun itse ajattelee niin samalla tavalla. Ja kun on just tällänen ihana päiväkirjamainen! Ihanaa, kun on vielä tälläsiä mitä lukee, eikä pelkästään niitä muotiblogeja, niitä en jaksa! :D

      Poista
  16. Ihanaa että olet palannut blogin pariin! Sun juttuja on niin kiva lukea :)

    VastaaPoista
  17. Oi vitsit! Löysin nyt vasta takaisin sun blogiin. Jeeee! :) Mukavaa kesän jatkoa sinne! Toivottavasti sairastelu nyt loppuu ja löydät uuden kivan työpaikan :)

    VastaaPoista
  18. Hei ihanaa että aloitit bloggaa taas! :) Luin sun blogia monta vuotta sitten kunnes lopetit, ja nyt löysin tänne uuteen blogiin. On ihana nähdä miten Jessica on kasvanut tänä aikana, hänestä on tullut tosi kaunis pikkuneiti. :) Ootte selvästi kasvattanut hänet hyvin, blogista välittyy niin selvästi teidän kolmen välinen rakkaus ja kiintymys. Se sai mut hymyilemään tänään kun luin uuden blogin tekstejä ja katsoin kuvia. :) Saatte otta ylpeitä itsestänne! Kaikkea hyvää teille jatkossa. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!<3